Groei Visie

December, de mooiste maand van het jaar.
Een periode om tot rust te komen, om met elkaar te genieten van liefde, vriendschap, geborgenheid en loyaliteit. Maar ook een tijd om te reflecteren. Zowel zakelijk als privé…

Voor ondernemers dé periode om na te denken over hun ambities, groei, continuïteit. Het is de tijd van eindejaarsfeestjes en nieuwjaarsrecepties. Heeft u ook een goed jaar achter de rug? Heft u het glas en bent u met uw team klaar voor de volgende groeifase? Ik moet overigens de eerste ondernemer nog tegenkomen zonder kopzorgen.

Wij als Groeivisie helpen ondernemers om hun gewenste groei concreet te maken en te plannen. Duidelijkheid over wáár je naar toe wilt, hoe je daar gaat komen en hóe je erin slaagt om focus te blijven houden op het ondernemen van de juiste acties. Dat is wat we doen. Dat is waar we goed in zijn.
En hoe doen we dat? We helpen u om in één dag te visualiseren hoe uw perfecte bedrijf eruit kan zien. We analyseren waar u nu staat ten opzichte van de ideale situatie. Duidelijk wordt wat er het afgelopen jaar goed ging en wat niet. Waar u mee moet stoppen of juist direct mee moet beginnen. En meest belangrijk: welke strategie gaat u inzetten om uw doel(en) te behalen?

Weet u al wat u gaat vieren over 1-2-3 jaar? Bent u klaar voor een prachtige groei? Zet dan de eerste stap door uzelf groei te gunnen en vul de groeicheck op www.groeivisie.nu in.

Zet de tweede stap en plan een kennismakingsgesprek in. Neem contact op met Hetty Langen of Sandy van Rossum of stuur een mail naar groeien@groeivisie.nu en dan nemen wij contact met u op. Groei hoeft namelijk niet ingewikkeld te zijn, soms krijg je in één dag al de nodige handvatten!