Groei Visie

“Het lijkt onmogelijk tot het bijna klaar is” – (Nelson Mandela)

Als wij in februari tegen elkaar hadden gezegd dat we in juni 2019 een handout met 41 TIPS voor de ondernemer zouden publiceren, hadden we tegen elkaar gezegd: ‘leuk idee, maar dat gaat echt niet lukken ’.

Maar stap voor stap zijn we er toch gekomen! We zijn begonnen met wekelijks een aantal tips vanuit één onderdeel van de GroeiCheck en al snel werden dat er 5 per week. En als dat dan 8 weken lang ‘gewoon’ lukt, worden het zelfs 40 tips! En die ene extra tip hebben we gaandeweg het samenstellen van onze 40 tips er stiekem nog bij gedaan.

Wij hopen dat jij er iets aan hebt. En als je vragen hebt of ergens niet uitkomt met ons contact opneemt.

Niet alle tips en/of onderdelen zullen je aanspreken. Heel simpel, omdat het op dat moment niet bij jou speelt. Maar wellicht kun je de 41 TIPS over een aantal maanden nog eens tevoorschijn halen en dat het dan wél aanspreekt. Ook dan, kun je gewoon met ons contact opnemen.

Ken je iemand met een ondernemersvraagstuk? Delen mag!
En wij horen graag wat jij er van vindt.

Download hier onze 41 TIPS.